Liesbeth is de zus van Julie. Samen met Sarah en hun zoon Kevin verhuisden ze enkele jaren geleden naar een nieuwe Lichterveldse wijk. De 3 hebben een drukke agenda en zijn weinig thuis te vinden. Toch proberen ze wekelijks een gezinsmoment in te plannen.

 LIESBETH

Liesbeth is 38 jaar en groeide op in Lichtervelde. Na haar studies bleef ze plakken in Gent, maar enkele jaren geleden ruilden zij en Sarah het stadsleven toch opnieuw in voor de landelijke gezelligheid en een groene omgeving. Dagelijks pendelt Liesbeth met de trein op en af naar Brussel, waar ze als ambtenaar actief is. In haar vrije tijd is ze vaak in concertzalen en op festivalterreinen te vinden. Haar voorkeur gaat uit naar het hardere gitaarwerk. Daarnaast is ze ook erg sportief: ze gaat wekelijks joggen en in de zomer tennist ze samen met Sarah.

SARAH

Sarah is 36 jaar en woont nog niet lang in Lichtervelde. Ze schiet goed op met de buren uit de wijk voelt zich al goed thuis in de gemeente. De uitjes met de voetbalmama's van Kevins ploeg en het wekelijks glas wijn, samen met Liesbeth in een Lichtervelds café waren daar uiteraard een goede hulp bij. Sarah werkt van thuis uit en is zelfstandig website designer. Daarnaast beheert ze ook een interieur blog en gaat ze geregeld tennissen met Liesbeth.

KEVIN

Kevin is een 17-jarige student die elke dag met zijn fiets naar school in Torhout fietst. Al durft hij in de wintermaanden ook wel eens de trein nemen. Thuis is hij niet weg te slaan van zijn hond Bruce, een beagle. In zijn vrije tijd voetbalt Kevin en hij experimenteert graag met tekenen en graffiti. Daarnaast gaat hij ook graag samen met vrienden een pintje drinken in het jeugdhuis.